MANİSA / AKHİSAR - Atatürk İlkokulu

Ock

Enerji verimliliği, binalarda yaşam standardı ve hizmet kalitesinin, endüstriyel işletmelerde ise üretim kalitesi ve miktarının düşüşüne yol açmadan, birim veya ürün miktarı başına enerji tüketiminin azaltılmasıdır.

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı

Ara

Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Okulumuzda En iyi Polis:Anne projesi kapsamında velilerimize bağımlılıkla mücadele  semineri verildi.

Ara

14 Aralık Perşembe günü okulumuzda Filistinli Kardeşlerimiz yararına Okul Aile Birliğimiz marifeti ile Kermes düzenlendi.

Ara

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Eyl

Uyum haftasında verimli bir şekilde değerlendiren kadromuz ilk haftayı da sorunsuz bir şekilde tamamladı.

Eyl

2022-2023 eğitim yılı için uyum haftası kapsamında açılan okulumuz süreci başarıyla tamamladı.