MANİSA / AKHİSAR - Atatürk İlkokulu

Okulumuzda İlk Zil Heyecanı

Uyum haftasında verimli bir şekilde değerlendiren kadromuz ilk haftayı da sorunsuz bir şekilde tamamladı.

Uyum haftasında anasınıfı ve 1. sınıflar başta olmak üzere tüm okul için hazırlıklarını yapan kadromuz coşkulu bir törenle yeni sezona merhaba dedi. Milyonlarca öğrencinin yaşadığı heyecana miniklerimiz de ortak oldu. Okula geldiklerinde sınıf öğretmenlerimizden oluşan tören komitesinin hazırladığı program coşku dolu anlar yaşandı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşan okul müdürümüz Ramazan KUŞÇU yaz tatili boyunca okulu eğitime hazırlamak için gayret ettiklerini söyledi. Okulumuzun herhangi bir eksiğinin bulunmadığını ifade eden Ramazan KUŞÇU okulların açılmasıyla birlikte son eksiğin de öğrencilerin gelmesiyle tamamlandığını belirtti. Tören boyunca çeşitli sınıflardan öğrencilerimiz şiirler okurken okulumuza yeni başlayan öğrencilere de "hoş geldin sürprizi" yapıldı. Sınıf öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz tarafından dağıtılan hediyelerin öğrencilerimizi mutlu ettiği gözlendi.

18-09-202218-09-202218-09-2022

Yayın: 18.09.2022 - Güncelleme: 18.09.2022 23:59 - Görüntülenme: 205